Proxmark3 developers community

Research, development and trades concerning the powerful Proxmark3 device.

Remember; sharing is caring. Bring something back to the community.


"Learn the tools of the trade the hard way." +Fravia

You are not logged in.

#51 2011-11-29 16:41:35

Cex
Contributor
Registered: 2009-12-14
Posts: 104

Re: PM3 LCD

vivat wrote:

Can it simulate ISO15693 tag in standalone mode, with battery?

Had not try it.
Will try when possible and let you know.

Offline

#52 2012-04-25 04:40:21

charliex
Contributor
From: Los Angeles/Scotland
Registered: 2010-08-05
Posts: 70
Website

Re: PM3 LCD

woo hoo we managed to read our first HF 14a card with the pm3lcd i updated (most) of the code base to the head of subversion (i'm using IAR though) and we were measuring traces between the pm3 and pm3lcd and i guess i just had to hold the card the right way, i can scan it everytime now.. the last  4 of the UID are wrong, but they're always the same so i assume its a code problem

proxmark3 LCD

proxmark3> hf 14a reader
ATQA : 04 80
UID : b0 db 2b f1 00 00 00 00 ff e4 93 a5
SAK : 08 [2]
SAK : MIFARE CLASSIC 1K
proprietary non-iso14443a card found, RATS not supported

proxmark
proxmark3> hf 14a reader
ATQA : 04 00
UID : b0 db 2b f1 00 00 00 00 c7 c8 30 ca
SAK : 08 [2]
SAK : MIFARE CLASSIC 1K
proprietary non-iso14443a card found, RATS not supported


c7 c8 30 ca i assume is the right one, we're looking for our other hf reader to verify it.


aha we got our ultralight reading

proxmark3> hf 14a reader
ATQA : 02 02
UID : 04 c2 e5 5a 32 23 80 00 ff e4 93 85
SAK : 00 [2]
SAK : MIFARE ultralight?
proprietary non-iso14443a card found, RATS not supported

so it definitely is a code bug in my conversion since those last four bytes stay constant !

we read four different HF tags, one from the amsterdam tram, and the other was a swedish subway, as well as the two HF tags that came with the proxmark3 sample kit.

Last edited by charliex (2012-04-25 05:12:39)

Offline

#53 2012-04-25 08:03:46

vivat
Contributor
Registered: 2010-10-26
Posts: 332

Re: PM3 LCD

Hey charliex. do you have ready to build pm3_lcd parts+pcb+screen package?

Offline

#54 2012-04-25 19:01:06

charliex
Contributor
From: Los Angeles/Scotland
Registered: 2010-08-05
Posts: 70
Website

Re: PM3 LCD

Not anymore, we did a build of them at our hackerspace in Los Angeles (one of our first projects) built about 18 of them altogether, we may have some PCB's at layerone/defcon 20 though.

Offline

#55 2012-04-26 09:38:59

vivat
Contributor
Registered: 2010-10-26
Posts: 332

Re: PM3 LCD

How can I contact you? I want to order pcb, batchpcb doesn't ship to my country.

Offline

#56 2012-04-26 13:47:20

thefkboss
Contributor
Registered: 2008-10-26
Posts: 198

Re: PM3 LCD

hi
could you upload your code to here

http://code.google.com/p/proxmark3-lcd/

write me an email to my email adress is in the project page and i give you access

or send me an email whit the code

thanks

Offline

#57 2012-05-01 10:44:15

thefkboss
Contributor
Registered: 2008-10-26
Posts: 198

Re: PM3 LCD

vivat have you contact whit charliex??

Offline

#58 2012-05-01 19:04:26

charliex
Contributor
From: Los Angeles/Scotland
Registered: 2010-08-05
Posts: 70
Website

Re: PM3 LCD

Hey guys,

Sorry I've been doing other stuff. Our code is hosted online in our hackerspace subversion tree, i do have to tidy it up a little bit in other areas though the HF is working (but not as well as the pm3) as i mentioned i'm using IAR too, so its converted for that. 

http://wiki.032.la/nsl/Proxmark3_LCD

vivat, if we get more pcb's in i'll ping you. I want to make sure that the lower HF reading is software and not hardware related before we get more PCB's.

charliex

Offline

#59 2012-05-01 19:34:17

thefkboss
Contributor
Registered: 2008-10-26
Posts: 198

Re: PM3 LCD

charliex the code version thatt you have in http://wiki.032.la/nsl/Proxmark3_LCD are old code version, am´i right???

what code version are you using to do this??

proxmark3 LCD

proxmark3> hf 14a reader
ATQA : 04 80
UID : b0 db 2b f1 00 00 00 00 ff e4 93 a5
SAK : 08 [2]
SAK : MIFARE CLASSIC 1K
proprietary non-iso14443a card found, RATS not supported

i have tried all the code that you have in that page and none of the code work for mifare


As i told you we have try to implement the new features from proxmark to promarklcd, but we have problems with the hf part i think is something for fpga code

if you want to update the googlecode, but for this new lcd version

http://code.google.com/p/proxmark3-lcd/

we have changed more of the code and we have maked a lot lcd display working whit it, also we implement nested and darkside attack but.... we only need to solved mifare problem andproxmarklcd version will do the same as regular proxmark3

maybe this could be usefull for you also

If you have time and you want. Write me an email and i will give you rights to update proxmark3lcd google proyect

thanks

Offline

#60 2012-05-02 03:43:23

charliex
Contributor
From: Los Angeles/Scotland
Registered: 2010-08-05
Posts: 70
Website

Re: PM3 LCD

It's on our subversion http://wiki.032.la/nsl/NSL_SVN_Server under Proxmark3_LCD

I've updated most of it to the latest code branch, as i said i've still got some bits to do and we're making some changes to the PCB

Offline

#61 2012-05-02 10:08:10

thefkboss
Contributor
Registered: 2008-10-26
Posts: 198

Re: PM3 LCD

how do you access to the subversion?

i write http://wiki.032.la/nsl/NSL_SVN_Server under Proxmark3_LCD inthe web explorer and the result is:

There is currently no text in this page. You can search for this page title in other pages, or search the related logs.

do i have to used any program?

thanks

Offline

#62 2012-05-04 07:18:07

vivat
Contributor
Registered: 2010-10-26
Posts: 332

Re: PM3 LCD

thefkboss
svn checkout svn://svn.032.la:6699/032/Proxmark3_LCD/trunk
or under windows you can use TortoiseSVN
Web: http://www.032.la/svn/listing.php?repna … 665ca5d50d

Offline

Board footer

Powered by FluxBB